آشنایی با روش تهیه سالاد مارچوبه – پرتقال

آشنایی با روش تهیه سالاد مارچوبه – پرتقال



مارچوبه تازه: ‌250 گرم

آب پرتقال:‌2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون:‌2 قاشق چای‌خوری

سس خردل:‌نصف قاشق چای‌خوری

نمک: یک هشتم قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه:‌ مقدار دلخواه

پرتقال متوسط: ‌یک عدد پوست کنده و پرپر شود

زمان آماده سازی: 20 دقیقه

زمان تهیه: 20 دقیقه

  • مارچوبه را تمیز کنید و آن‌ها را به قطعات 5 سانتی‌متری برش دهید.
  • مارچوبه‌ها را در مقدار کمی آب جوش درون قابلمه‌ای دردار ریخته و مدت یک دقیقه با درب بسته بپزید سپس بلافاصله آن‌ها را درون یک کاسه آب یخ بریزید سپس آن‌ها را آبکش کرده و با حوله مخصوص آشپزخانه خشک کنید.
  • برای تهیه سس، آب پرتقال، ‌روغن زیتون، خردل، نمک و فلفل را  درون کاسه‌ای متوسط با هم خوب مخلوط کنید. مارچوبه و پرتقال‌های پرپر شده را خوب به سس آغشته کنید.
  • سالاد آماده شده را فورا میل کنید.

telegra.ph

منبع: همشهری آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *