راه‌اندازی رستوران بدون زباله در اندونزی

راه‌اندازی رستوران بدون زباله در اندونزی



به گزارش ایسنا و به نقل از تریهاگر، شاید شنیده باشید که بسیاری از افراد و شرکت‌ها در حال حرکت به سوی ایده عدم تولید زباله هستند.

در این ایده، بسیار مهم است که چیزی به هدر نرود، زباله‌ای دفن نشود و در واقع مورد استفاده مجدد قرار گیرد.

 در رستوران “آی جین”، واقع در بالی اندونزی، زباله‌ها مورد استفاده مجدد قرار می‌گیرند.

این رستوران یک فضای باز است و مبلمان و مواد داخلی آن به طور خلاقانه‌ای از مواد بازیافتی ساخته شده‌اند. برای مثال، مبلمان از جنس فوم موتورسیکلت ساخته شده و در و دیوار، پنجره و بسیاری از وسایل در این رستوران از مواد ساده و بازیافتی است.

روش بدون زباله به این صورت است که رستوان، ضایعات مواد غذایی را مدیریت و آنها را به صورت مواد آلی و غیرآلی از هم جدا می‌کند. همچنین، مواد غذایی باقیمانده را به حیوانات در مزارع اطراف داده و یا از آنها کمپوست تهیه می‌کند.

منبع: همشهری آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *